figowe smaki

Wpis

środa, 10 lutego 2016

Surówka z selera naciowego i pomarańczy

 .

.

3 łodygi selera naciowego

1 pomarańcza

2 łyżki posiekanych orzechów włoskich

świeży tymianek

sól, pieprz

100 ml  jogurtu naturalnego

 .


Seler pokroić.

Z pomarańczy ściąć skórkę i wyfiletować cząstki.

Seler wymieszać z kawałkami pomarańczy, orzechami, listkami tymianku. Dodać jogurt, sól i pieprz do smaku.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 10 lutego 2016 09:39

Komentarze

Dodaj komentarz

  • daga313 napisał(a) komentarz datowany na 2016/02/10 16:47:45:

    Ciekawe zestawienie! Jestem bardzo ciekawa smaku :)

Dodaj komentarz