figowe smaki

Wpis

środa, 31 sierpnia 2016

Mus z jeżyn i banana

IMG_0351

 

200 g jeżyn

1 banan

1 opakowanie serka waniliowego (140 g)

1 łyżka miodu

4 łyżki jogurtu greckiego

 

Jeżyny opłukać, kilka z nich odłożyć do ozdobienia deseru.

Jeżyny, banan, serek i miód zmiksować razem.

Mus rozlać do pucharków, ozdobić jogurtem i jeżynami.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 31 sierpnia 2016 08:29

Komentarze

Dodaj komentarz

  • foodrink napisał(a) komentarz datowany na 2016/08/31 15:15:19:

    Pyszny i zdrowy deser :) Na pewno wypróbuję :) Fajnie, że w przepisie zamiast cukru podany jest miód, który jest bardzo zdrowy :)

  • daga313 napisał(a) komentarz datowany na 2016/08/31 20:44:01:

    Dzisiaj dostałam jeżyny i prawdę mówiąc nie bardzo wiedziałam, co mam z nimi zrobić, bo są dość kwaśne. Twój przepis spada mi jak z nieba :)

  • figmara napisał(a) komentarz datowany na 2016/08/31 22:26:03:

    Moje też były paskudnie kwaśne :D

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl