figowe smaki

Wpis

wtorek, 25 października 2016

Pasta z bakłażana, oliwek i anchois

IMG_0540_2

 

połowa bakłażana

8 oliwek

2-3 fileciki anchois

1 ząbek czosnku

pieprz

oliwa do smażenia bakłażana

 

Bakłażan pokroić w plastry.

Plastry bakłażana  posolić, oprószyć pieprzem i usmażyć na rozgrzanej oliwie.

Bakłażan , oliwki, czosnek i anchois rozdrobnić w blenderze.

Doprawić solą i pieprzem.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
wtorek, 25 października 2016 08:04

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl