figowe smaki

Wpis

środa, 26 października 2016

Sałatka z bulguru, bakłażana, fety i szpinaku

IMG_0522

 

ok. 1 szklanka ugotowanego bulguru

połowa bakłażana

2 garście  baby szpinaku

ok. 70 g sera  feta

sól, pieprz

olej

 

 

Bakłażan pokroić, oprószyć solą i pieprzem, a następnie usmażyć na rozgrzanym oleju.

Szpinak opłukać i osuszyć.

Bulgur i bakłażan wymieszać ze sobą, dodać pokrojony  w kostkę ser i szpinak.

Doprawić solą i pieprzem.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 26 października 2016 08:04

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl