figowe smaki

Wpis

piątek, 12 maja 2017

Sałatka z soczewicy, łososia i kiełków słonecznika

IMG_1030

 

0,5 szklanki ugotowanej brązowej soczewicy

garść kiełków ze słonecznika

kawałek łososia ugotowanego na parze

0,5 czerwonej cebuli

sól, pieprz

sok z cytryny

 

Cebulę pokroić w półkrążki.

Rybę podzielić na mniejsze kawałki.

Soczewicę wymieszać z rybą, cebulą i kiełkami, dodać sól i pieprz, skropić sokiem z cytryny.

 

 

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
piątek, 12 maja 2017 08:10

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl