figowe smaki

Wpis

pi±tek, 21 lipca 2017

Mus z wi¶ni i białego sera

IMG_1153

 

150 g białego chudego sera

1 szklanka wi¶ni bez pestek

1 łyżeczka suszonego rozmarynu

2 łyżki erytrolu

1 łyżeczka m±ki ziemniaczanej

50 ml wody

Połowę wi¶ni zagotować w wodzie. Dodać 1 łyżkę erytrolu i rozmaryn, a potem wi¶nie zagę¶cić m±k± ziemniaczan± rozmieszan± w niewielkiej ilo¶ci wody.

Ser i resztę wi¶ni zmiksować z erytrolem.

Masę serow± wyłożyć do pucharka, a na jej wierzch wi¶nie i zagęszczony sok.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
pi±tek, 21 lipca 2017 08:34

Komentarze

Dodaj komentarz

  • Go¶ć Horeca napisał(a) z *.dynamic.gprs.plus.pl komentarz datowany na 2017/07/21 10:45:05:

    Wi¶nie to jedne z najlepszych owoców, jakie można spotkać w Polsce! Kojarz± się z dzieciństwem i wieczn±, nierówn± walk± z czere¶niami. Przepis genialny - idealne poł±czenie, które może dać naprawdę ciekawy efekt. ;)

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl