figowe smaki

Wpis

czwartek, 28 września 2017

Sałatka z fasolki szparagowej, ogórka kiszonego i suszonych pomidorów

IMG_1302

 

 

200 g fasolki szparagowej

3-4 płaty suszonych pomidorów w oliwie

2 ogórki kiszone

posiekana natka pietruszki

1 cebula

pieprz

olej od pomidorów

 

Fasolę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i pokroić na kawałki.

Pomidory,ogórki  i cebulę także pokroić.

Fasolkę wymieszać z pomidorami, ogórkami, cebulą i pietruszką, dodać pieprz i olej z pomidorów.

Sałatkę przykryć i odstawić na godzinę do lodówki.

Zapisz

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
czwartek, 28 września 2017 08:36

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl