figowe smaki

Wpis

poniedziałek, 16 października 2017

Sałatka z fasoli Jaś, cukinii, pora i fety

IMG_1333

 

1 mała cukinia

szklanka ugotowanej fasoli Jaś

biała część pora

50 g fety

sól, pieprz

bazylia, oregano, rozmaryn, tymianek

olej

 

Por pokroić w krążki.

Cukinię pokroić w plasterki, a następnie  przekroić je na ćwiartki.

Na patelni rozgrzać olej zeszklić na nim por.

Do pora dodać cukinię i smażyć aż będzie miękka.

Dodać fasolę, sól, pieprz i zioła do smaku.

Chwilę wszystko podsmażać.

Gotowe danie posypać kawałkami fety.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
poniedziałek, 16 października 2017 08:26

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl