figowe smaki

Wpis

środa, 18 października 2017

Zielona owsianka

IMG_1354

 

 

4 łyżki płatków owsianych

duża garść młodych listków szpinaku

250 ml wody

szczypta soli

syrop z agawy

mrożone borówki i truskawki

mleko kokosowe

 

Szpinak opłukać.

Płatki wsypać do wody i gotować aż się rozgotują.

Dodać szczyptę soli i listki szpinaku. Chwilę razem gotować.

Płatki ze szpinakiem dokładnie zmiksować.

Po wyłożeniu na talerz płatki polać syropem z agawy i mlekiem kokosowym oraz udekorować owocami.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 18 października 2017 09:07

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl