figowe smaki

Wpis

sobota, 25 listopada 2017

Sałatka z pęczaku i soczewicy z brokułem

IMG_1430

 

1 szklanka ugotowanej zielonej soczewicy

1 szklanka ugotowanego pęczaku

kilka różyczek ugotowanego brokułu

1 szalotka

1 łyżka oleju

sól, pieprz

1 łyżeczka pul biber

 

W garnku rozgrzać olej, zeszklić na nim pokrojoną szalotkę i  dodać pul biber, a następnie soczewicę i kaszę.

Wszystko razem chwilę przesmażać, a na koniec dodać różyczki brokułu.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
sobota, 25 listopada 2017 09:20

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl