figowe smaki

Wpis

środa, 27 grudnia 2017

Szpinak z mini mozzarellą

IMG_1454

 



 

200 g świeżego szpinaku baby

kilka kulek mini mozzarelli

1 łyżeczka masła klarowanego

1 ząbek czosnku

1 łyżeczka zmielonego kuminu

chili

sól, pieprz

1 łyżeczka sezamu

 

Szpinak opłukać, osuszyć.

Czosnek wycisnąć  lub drobno posiekać.

Masło rozgrzać w garnku, zeszklić na nim czosnek, dodać szpinak i chwilę smażyć.

Na koniec dodać kulki mozzarelli, doprawić solą, pieprzem, chili, kuminem i posypać sezamem.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 27 grudnia 2017 09:00

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz