figowe smaki

Wpis

poniedziałek, 05 marca 2018

Budyń ananasowo-jaglany

IMG_1638

 

1 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej

1/4 świeżego ananasa

1 łyżka miodu

szczypta cynamonu

.

Na patelni rozgrzać miód, dodać kilka kawałków pokrojonego anansa i skarmelizować go. Na koniec dodać szczyptę cynamonu.

Kaszę jaglaną zmiksować dokładnie z ananasem.

Budyń rozłożyć do pucharków polać miodem.

 

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
poniedziałek, 05 marca 2018 08:27

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl