figowe smaki

Wpis

poniedziałek, 16 kwietnia 2018

Sałatka z ciecierzycy i awokado

IMG_1715

 

 

1 szklanka ugotowanej ciecierzycy

1 awokado

2 łyżki posiekanego szczypiorku

2 łyżki oleju

sól, pieprz, czerwony pieprz

sok z cytryny

 

Ciecierzycę podusić widelcem.

Awokado przekroić na pół, usunąć pestkę, pokroić je w kostkę i skropić sokiem z cytryny..

Ciecierzycę wymieszać z awokado, szczypiorkiem, dodać sól, pieprz i olej.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
poniedziałek, 16 kwietnia 2018 09:17

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl