figowe smaki

Wpis

środa, 06 czerwca 2018

Budyń truskawkowy z mleka ryżowo-migdałowego

IMG_1777

 

250 ml mleka ryżowo-migdałowego

1 łyżka miodu

1 czubata łyżka mąki ziemniaczanej

filiżanka pokrojonych truskawek

 

1/4 mleka odlać, rozprowadzić w nim mąkę ziemniaczaną.

Pozostałą część mleka zagotować, dodać miód i truskawki.

Następnie dodać mąkę ziemniaczaną i gotować tak długo aż budyń zgęstnieje.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
środa, 06 czerwca 2018 21:23

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl