figowe smaki

Wpis

sobota, 23 czerwca 2018

Czekoladowy mus z banana i mleka ryżowego

IMG_1812

 

2 dojrzałe banany

200 ml mleka ryżowego

1 łyżka miodu

1 łyżka kakao

0,5 małej łyżeczki cynamonu

maliny, borówki, czerwone porzeczki

płatki migdałów

 

Banany rozdrobnić blenderem, dodać mleko ryżowe, miód, cynamon i kakao.

Gotowy mus posypać owocami i płatkami migdałowymi.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
sobota, 23 czerwca 2018 19:07

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl