figowe smaki

Wpis

czwartek, 05 lipca 2018

Mus z czarnych porzeczek z siemieniem lnianym i maślanką

IMG_1857

 

200 ml maślanki

1 łyżka siemienia lnianego

0,5 szklanki czarnych porzeczek

1 łyżeczka miodu

1 łyżka gęstego jogurtu

 

Porzeczki, maślankę, siemię lniane i miód rozdrobnic dokładnie blenderem.

 

Szczegóły wpisu

Tagi:
brak
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
czwartek, 05 lipca 2018 11:49

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl