figowe smaki

Wpis

wtorek, 04 grudnia 2018

Kasza gryczana z cykorią i płatkami migdałowymi

IMG_4443

 

100 g kaszy gryczanej

1 cykoria

1 łyżka płatków migdałowych

sól, pieprz

2 łyżki oliwy

 

Kaszę ugotować w osolonej wodzie.

Cykorię podzielić na listki i pokroić w paski.

Na patelni rozgrzać oliwę, przesmażyć na niej cykorię, dodać  ugotowaną kaszę, płatki migdałowe, sól, pieprz. Wszystko wymieszać.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
wtorek, 04 grudnia 2018 13:15

Komentarze

Dodaj komentarz

  • kuternoga85 napisał(a) komentarz datowany na 2018/12/10 12:23:00:

    pieknie to danie wyglada ale bym jadl

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl