figowe smaki

Wpis

poniedziałek, 03 grudnia 2018

Marchewka z tahini

IMG_4449

 

 

200 g marchwi

50 g tahini

20 g rodzynek

sezam

 

Marchew utrzeć na drobnej tarce, wymieszać z tahini i rodzynkami.

Sezam uprażyć na suchej patelni i posypać nim marchewkę.

Do marchwi można dodać ewentualnie łyżeczkę miodu.

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
figmara
Czas publikacji:
poniedziałek, 03 grudnia 2018 10:35

Komentarze

Dodaj komentarz

  • kpdwiejak napisał(a) komentarz datowany na 2018/12/03 11:02:17:

    wygląda naprawdę zacnie;-)

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny

Durszlak.pl Akcja: Nie kradnij zdjęć! Top Blogi Follow on Bloglovin
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Odszukaj.com - przepisy kulinarne
zBLOGowani.pl
Warzywa psiankowate 2014 Kontakt: figmara@gazeta.pl